top of page

GREEN QUARTERLY - 2. SAYI (Q2-2021) - EDİTORYAL YAZIM

Updated: Jul 20, 2022


30.03.2021

Değerli Okurlarımız,

GREEN Chemicals A.Ş. olarak, pandemi koşullarında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, ekip olarak canla başla ilk 3 aylık hedefimizi gerçekleştirmek ve yıla güzel bir başlangıç yapmak için uğraştık. 2021’in konularının başında ihracatı vurgulamıştık, bu 3 aylık süreçte ihracat yolunda ciddi tohumlar ektik. Dünyanın her bir yerinden birçok yabancı firma ile iş birliği görüşmelerini başlattık ve son süratle devam ettiriyoruz.

Ek olarak yine pandemi koşullarıyla da birlikte dijitalleşmenin ne kadar önemli olduğunu ve özellikle de ilerleyen süreçlerde mutlaka daha da gelişeceğinin de öngörüsüyle birlikte, dijital dönüşümlere şirket olarak imza attık. Bu süreçte yine pandeminin bize öğrettiklerinden feyz aldık ve sadeleşmeye yöneldik. Yenilenmiş ve sade görüntüsü web sitemiz ve müşterilerimizin projelerini sürdürülebilir takibe alabileceğimiz analiz portalımız dahil olmak üzere 2 projeyi tamamladık. İkinci çeyrekte de devreye alınacak projelerimizin hazırlığı içindeyiz.

Dijitalleşme denildiğinde aslında GREEN Chemicals’ın endüstri 4.0 ekseninde gelecek vizyonunu da paylaşmak isterim. Her zaman insan emeğinin değerinin ön planda olduğu, ve teknolojinin bize sunduklarını da bir avantaja dönüştürerek, dönemin beklentilerini karşılamak ve ötesine geçmek, en büyük vizyonumuz. Bu doğrultuda bu sene içinde otomasyon sistemi Treat-ON®’u da hakettiği yerlere getireceğiz.

İnsan emeğinin değerinin ön planda olduğu demişken, 2021 vizyonumuzda bir önemli projeyi de İnsan Kaynakları yönünde oluşturuyoruz ve doğru insanın doğru pozisyonda kullanılması bu seneki mottolarımızdan bir tanesi. Unutulmamalı ki her bir insanın içindeki mucizevi yetenekler ve kudret, ancak doğru kaynak doğru ve gerekli pozisyonda kullanıldığında ışımaktadır. Yılın ikinci çeyreğinde odaklanacağımız bir önemli konu da bu olacak.

2021’in kalan 3 çeyreğinin hedeflerle dolu dolu ve geleceğe ve sürdürülebilirliğe yatırım olduğu bir dönem olması temennisi ile…

Saygılarımla,

İrem ATAY

GREEN Chemicals A.Ş.

GMY, Satış & Pazarlama




1 view0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page